På Rute 180 passeres Danmarks smukkeste skov, Rold Skov, og kun få meter fra ruten 180 ligger Rold StorKro som en oase i det himmerlandske landskab, omgivet af skov og med Rebild Bakker som nabo.
Rold StorKro har åbent 365 dage om året, 24 timer i døgnet – restauranten fra kl. 7.00 – ca. kl. 23.00.
Vi har 40 enkelt/dobbeltværelser, 2 deluxe værelser og Bøgesuiten. Ligeledes har vi 6 ”Vandrefugleværelser”, som er økonomiværelser med køjesenge og bad/toilet på gangen.
 
Vi tilbyder weekendophold, miniferie, påske-, jule- og nytårsferie og m.m. samt ophold med pension og overnatning med morgenmad. Se alle vores forskellige tilbud og arrangementer hele året på www.rold.dk
I Panoramarestauranten med udsigt over Gravlev Ådal og dådyrene i folden foran hotellet har åbent for morgenmad, frokost og middag. Vi er kendt for vores gode køkken, som laver dansk/franske retter.
Om sommeren kan man nyde måltidet på terrassen, hvor vi ofte har ild i pejsen.
 
Rold StorKro er også store og små selskaber, kurser, møder og andre arrangementer.
Vi har egen 18 hullers minigolfbane, indendørs swimmingpool, CykelHotel med lille værksted.
Besøg Rold Skov og Rebild Bakker gå en tur i den skønne natur, tag cyklen med eller lej en kano til en tur på Lindenborg Å eller kør en tur ad Rute 180 og besøg en lokal kunstner, en spændende attraktion eller nyd en god frokost hos en af de mange medlemmer af Rute 180.
 
Vi glæder os til at byde velkommen til Rold StorKro.

3 stjernet Hotel og 3 stjernet kursus og konference center.
Advarsel: Der er røvere ved Rold gl. kro - når man ankommer til kroen; Her står 4 flotte statuer af de legendariske røvere.
Det er således risikofrit at besøge os i dag  - og så alligevel.....Der er mange, som taber deres hjerter til stedet. Både til den gode mad , den gode stemning og den fantastiske natur i og omkring Rold Skov. Men mest af alt taber man sit hjerte til den store gæstfrihed, der altid har kendetegnet Rold Gl. Kro. 
( Før i tiden kunne det ligefrem være farligt at besøge Rold Gl. Kro.De Legendariske Røvere fra Rold, holdt skarpt øje med kroen. Når gæsterne forlod kroen og drog gennem Rold Skov, slog røverne til.)

3 stjernet campingplads i 5 stjernet natur - lige ved Rold Skov & Rebild Bakker
Sæt din campingvogn i Rebild og nyd din ferie i de rolige og fantastisk smukke naturomgivelser der er omkring Safari Camping i Rebild. I mere end 50 år har campingfolket besøgt campingpladsen på toppen af Rebild Bakker midt i Rold Skov og nydt de mange traveture langs kilder, søer og hvad man ellers finder i naturen i Himmerland. Det har naturligvis resulteret i mange fine gamle traditioner her på Safari Camping, såsom fælles hestevognsture, de ugentlige vandreture, pølsetur gennem skoven til bålpladsen hvor fællessang og lettere underholdning hjælper de varme pølser på vej, måske efterfulgt af en dram! Som noget nyt er der anlagt en velbesøgt mountainbike rute gennem skoven på 23 km. 

Bramslev Bakker Camping er et paradis for naturelskere og ideel for de som søger ro og lækre faciliteter.
Pladsen ligger på nordsiden af den smukke Mariager Fjord.
Man kan vandre på anlagte stier i bakkerne, i de omkringliggende skove og langs kysten.
Fjorden er ideele for badning, surfing og fiskeri.